Sterk in hydraulisch maatwerk

Service

Naast onze hydraulische cilinders kunnen wij u ook Hydraulische service bieden. Wij beschikken over compleet ingerichte service auto's waarmee wij op locatie hydraulische slangen kunnen maken of vervangen. Daarnaast hebben wij in onze werkplaats de benodigde apparatuur om alle type cilinders, pompen, hydro-motoren te reviseren en te testen.

Preventief onderhoud

Om vertraging in uw proces te vermijden is het goed om tijdig uw hydrauliek te laten onderhouden of te keuren. Deze service kunt u met een gerust hart overlaten aan Bouwman Hydrauliek.

Wij beschikken over de juiste vakmensen en materiaal waardoor wij u hiermee kunnen ontlasten.
Onze afdeling verkoop kan u hierover informeren.

Systeem spoelen

Om het systeem, o.a. leidingsysteem, een langere levensduur te geven is het goed om deze jaarlijks te laten spoelen. Wij adviseren u het hydraulische systeem te spoelen bij zowel, nieuwbouw, revisie of als (preventief) onderhoud.  Deze verantwoordelijkheid neemt Bouwman Hydrauliek graag op zich.

Om u hiermee te ontlasten heeft Bouwman Hydrauliek diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een onderhoudscontract. Onze afdeling verkoop kan u hierover adviseren.

Contact

Wilt u meer informatie neem dan contact op met de afdeling verkoop, telefoonnummer 0596 - 650 146. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.15 uur.

Tuv Nord VCA Tuv Nord iso 9001